Доступність посилання

ТОП новини

У Львові відкрили стадіон до Євро-2012


У Львові в суботу ввечері урочисто відкрили стадіон «Львів-Арена», на якому має відбуватися частина матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, незважаючи на те, що стадіон іще не до кінця добудований.

Присутнім влаштували театралізовану виставу, потім їх привітали найкращі спортсмени Львівщини, виступила українська співачка Руслана і американська Анастейша.

Президент Віктор Янукович, який відвідав будівництво стадіону в п’ятницю, на урочисту церемонію не прибув. Записи його промов на телемоніторах присутні, за повідомленням, зустрічали свистом.

Перед початком церемонії дві активістки руху FEMEN влаштували біля стадіону протест проти проведення в Україні Євро-2012. На їхню думку, підготовка спортивних та інших об’єктів до чемпіонату є «найграндіознішою корупційною схемою сторіччя», до того ж приїзд до України великої кількості іноземних уболівальників потягне такі важкі гуманітарні проблеми, як спалах проституції, секс-туризму, туберкульозу й поширення СНІДу. Активісток затримала міліція.
XS
SM
MD
LG