Доступність посилання

ТОП новини

Пільги для чорнобильців і «афганців» залишаються незмінними – Єфремов


Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов наголосив, що ніхто не буде скасовувати пільг для чорнобильців і «афганців». «Усі питання з їхніми керівниками ще позаминулого тижня ми узгодили. І, більше того, протягом останнього тижня працювала робоча група, і всі проблеми за цими категоріями пільговиків були узгоджені», – мовиться в повідомленні прес-служби Партії регіонів.

Законопроект № 9127 ще не поставили на розгляд у сесійній залі. «Тому висловлювання вимог, які фактично вирішені, не мають під собою жодної основи», – вважає Єфремов.

«А те, що було зроблено сьогодні – це просто провокація. І необхідно розібратися, які ж питання вони ставлять із тих, які залишаються невирішеними. Тому що всі питання, які ставили їхні колеги, ми врахували в процесі переговорів. І, наскільки я розумію, ми домовилися щодо їхнього вирішення», – зазначив політик.

Олександр Єфремов підкреслив, що в бюджеті на наступний рік, який наразі формується, і в законі № 9127 усі виплати залишаться не нижчі від тих, які були досі. Тому, запевнив він, жодних скорочень не буде.
XS
SM
MD
LG