Доступність посилання

ТОП новини

Суд відмовив книгарні «Сяйво» у продовження пільгового договору оренди


Київський апеляційний господарський суд відмовив книгарні «Сяйво» в продовження пільгового договору оренди на приміщення на вулиці Червоноармійській, 6. За повідомленням прес-служби КМДА, таке рішення суд ухвалив 2 листопада і таким чином залишив у силі рішення господарського суду Києва від 11 жовтня 2010 року.

У своєму позові книгарня «Сяйво» вимагала продовжити до 2022 року договір оренди, згідно з яким орендна плата за приміщення на Червоноармійській становила б 6,33 гривні.

За інформацією КМДА, це вже п’яте судове рішення, яке встановлює відсутність у книгарні права оренди цього приміщення. Таким чином, наголошується в повідомленні, «немає жодних перешкод для виконання рішення Київської міської ради про передання комунальному підприємству «Міський магазин» приміщення на вулиці Червоноармійській, 6 і відкриття комунального книжкового магазину».

Як повідомила агенція «УНІАН» із посиланням на громадського захисника книгарні «Сяйво» Костянтина Клімашенка, колектив книгарні має намір оскаржити рішення суду.
XS
SM
MD
LG