Доступність посилання

ТОП новини

В УПЦ (МП) спростовують інформацію, що митрополит Володимир у комі


Стан глави Української православної церкви (Московського патріархату), митрополита Володимира залишається тяжким, однак він не в комі. Про це інформує прес-служба УПЦ (МП) з посиланням на архієпископа Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра.

«Стан митрополита Володимира на сьогоднішній день є тяжким, як констатують лікарі, але стабільним. Кома, про яку деякі ЗМІ сповістили сьогодні читачів, є вигадкою», – сказав він.

Як повідомляє агенція «Українські новини» з посиланням на прес-секретаря митрополита Володимира Георгія Коваленка, глава УПЦ (МП) візьме участь в обряді причастя. Сьогодні ввечері, за його словами, оприлюднять детальнішу інформацію про здоров’я митрополита. «Буде ще інформація, вже після того як він і причаститься, і пособорується», – сказав прес-секретар.

Соборування – одне з таїнств православної церкви, під час якого відбувається відпущення забутих та несповіданих гріхів. До цього таїнства вдаються не лише хворі, але й фізично здорові люди, наприклад, під час Великого посту.
XS
SM
MD
LG