Доступність посилання

ТОП новини

Депутати Івано-Франківщини – проти вступу України у Митний союз


Депутати Івано-Франківської міської ради сьогодні на позачерговій сесії висловили занепокоєння «активізацією переговорів про вступ України у так званий Митний союз».

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода з посиланням на ухвалене звернення до Президента України, Прем’єр-міністра, Голови Верховної Ради та голів депутатських фракцій у парламенті, «самі лише наміри здійснення такого кроку вже завдали збитків державі на міжнародній арені, а подальші дії фактично перекреслять усі євроінтеграційні процеси, в яких бере участь Україна».

Прикарпатські депутати також висловлюють побоювання, що «зона Митного союзу містить низку потенційних загроз для економіки України» і вимагають припинити процес перемовин щодо входження України у зону Митного союзу.

Окрім того, депутати заявили про намір ініціювати проведення спільного засідання міських рад у Києві біля будівлі Верховної Ради України у разі, якщо Верховна Рада розглядатиме питання про вступ України до Митного союзу з Росією, Білоруссю та Казахстаном.
XS
SM
MD
LG