Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську почався розгляд по суті справи Романа Ландіка


У Ленінському районному суді Луганська почався розгляд по суті кримінальної справи, порушеної проти депутата міськради Романа Ландіка.

Раніше йому висунули обвинувачення за статтею «хуліганство». Роман Ландік із обвинуваченням не згоден, називає його чистою вигадкою і має намір оскаржити його в повному обсягу.

Водночас постраждала Марія Коршунова з заявленим звинуваченням погодилася повністю. За повідомленням агенцій, у суді вже відбувся її допит, Коршунова відповіла на запитання прокурора і адвоката.

Постраждала Марія Коршунова
Постраждала Марія Коршунова
Постраждала також висловилася за те, що Роман Ландік не має перебувати в СІЗО. Вона мотивувала свою думку тим, що у підсудного народилася дитина, і він «має бути з сім’єю».

4 липня в одному з луганських ресторанів син регіонала Володимира Ландіка, депутат Луганської міськради Роман Ландік побив Марію Коршунову.

За кілька днів обласна прокуратура порушила щодо нього кримінальну справу, Ландіка оголосили в розшук і зрештою затримали у Росії.

Наприкінці вересня правоохоронні органи передали Романа Ландіка в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності, того ж місяця луганський суд залишив його під вартою до виголошення вироку.

31 жовтня стало відомо, що Роман Ландік та Марія Коршунова підписали мирову угоду.
XS
SM
MD
LG