Доступність посилання

ТОП новини

Міжнародний фестиваль короткометражок відкрився на Придніпров'ї


У Дніпропетровську в неділю розпочався конкурсний день Міжнародного фестивалю короткометражного кіно та анімації «Дивофільм».

За словами організаторів – представників арт-центру «Я Галерея», у конкурсній програмі беруть участь 20 стрічок з України, Росії, Франції, Чехії, США, Великобританії, Таїланду... Частина фільмів – лауреати кінофестивалів Європи та США, зокрема призери фестивалю в Каннах. Деякі фільми будуть представлені авторами широкій публіці вперше.

«Це короткометражні та ігрові фільми, серед яких є як прем'єри, так і переможці престижних кінофестивалів, комедії та драми, історії, що розповідаються за кілька хвилин, але надовго лишаються у пам'яті», – зазначили організатори.

Крім того, у неділю у рамках фестивалю всі, хто цікавиться процесом зйомки кіно та прагне вдосконалити свої знання, зможуть відвідати майстер-класи від лауреата численних кінофестивалів Софі Шерман (Франція).

Партнери фестивалю – посольство Франції в Україні, Французький інститут, «Альянс Франсез Україна», Чеський культурний центр.
XS
SM
MD
LG