Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко перевели до санітарної частини СІЗО


Юлія Тимошенко вітає своїх прибічників з-за грат слідчого ізолятора, листопад 2011 року
Юлія Тимошенко вітає своїх прибічників з-за грат слідчого ізолятора, листопад 2011 року
У вівторок екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко перевели до однієї з палат медико-санітарної частини Київського СІЗО для проходження призначеного курсу лікування.

Про це повідомляють агенції новин, посилаючись на прес-службу Державної пенітенціарної служби України (ДПтС).

Як зазначається у повідомленні, «побутові умови в цій камері (в тому числі і температурний режим) відповідають європейському рівню, а також вимогам національного законодавства та міжнародним стандартам».

Водночас у ДПтС зазначають, що наразі стан здоров’я Тимошенко «медперсоналом СІЗО визначається як такий, що не погіршився за останні декілька днів та відповідає перебігу наявного захворювання».

«В теперішній час вона проходить у повному обсязі призначений комісією МОЗ України курс лікування», – наголошується у повідомленні пенітенціарної служби.

Цього ж дня адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що стан здоров’я його підзахисної суттєво погіршився, і що напередодні вона втретє звернулася до керівництва пенітенціарної системи щодо надання їй повного комплекту результатів дослідження, яке було проведено у Київській обласній клінічній лікарні.

Генпрокуратура на початку квітня цього року порушила проти колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко справу за фактом перевищення влади і службових повноважень під час укладення газових контрактів з Росією у 2009 році.
XS
SM
MD
LG