Доступність посилання

ТОП новини

Вища рада юстиції призначила нового голову Вищого адмінсуду


Вища рада юстиції призначила головою Вищого адміністративного суду України Ігоря Темкіжева. Про це повідомила прес-служба ради.

«Відбулося засідання, на якому Вища рада юстиції розглянула подання Ради суддів адміністративних судів та ухвалила рішення про призначення головою Вищого адміністративного суду України Ігоря Темкіжева», – повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» у прес-службі Вищої ради юстиції.

17 листопада Верховна Рада призначила Темкіжева суддею Вищого адмінсуду. 24 листопада Рада суддів адміністративних судів України рекомендувала Вищій раді юстиції призначити його на посаду голови цього суду.

З грудня 2010 року Темкіжев працював на посаді голови Дніпропетровського апеляційного господарського суду. До цього він постійно працював у Донецькій області: з 1992 року в обласному Арбітражному суді, а в 2002 році він був призначений заступником голови, а пізніше головою Господарського суду Донецької області, і на цій посаді він працював до переведення до Дніпропетровська.

Попереднього голову Вищого адмінсуду Олександра Пасенюка було звільнено у листопаді у зв’язку з обранням його на посаду судді Конституційного Суду України.
XS
SM
MD
LG