Доступність посилання

ТОП новини

Ківалов: Костусєв ще не писав заяву про відставку


Народний депутат України Сергій Ківалов (фракція Партії регіонів) заявляє, що Олексій Костусєв «ще не написав заяву» про відставку з посади міського голови Одеси.

«Мабуть, не дуже коректно сьогодні розглядати це питання, адже він перебуває в реанімації. Давайте почекаємо, час – найкращий лікар», – зазначив Сергій Ківалов і додав, що все буде відомо «буквально через кілька днів».

На запитання, чи балотуватиметься Ківалов на посаду мера Одеси, він відповів: «Ви знаєте, це неправильно буде, якщо я сьогодні говоритиму. Ради Бога, даруйте, ну немає ще підстав, немає заяви навіть, не розпочата процедура звільнення Костусєва з посади мера міста Одеси». «Тому говорити сьогодні про це безглуздо», – додав Сергій Ківалов.

При цьому він зазначив, що існує процедура, коли спочатку має відбутися відставка міського голови, а лише потім розпочинається процедура призначення позачергових виборів.

Раніше з’явилася інформація про те, що міський голова Одеси Олексій Костусєв перебуває в непритомному стані в реанімації однієї з приватних клінік.
XS
SM
MD
LG