Доступність посилання

ТОП новини

Захист Тимошенко вимагає доступу преси на суд у Лук’янівському СІЗО


Захист колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко вимагає доступу преси на судове засідання, яке відбувається в Лук’янівському СІЗО. Про готовність подати таке клопотання журналістам повідомив адвокат Тимошенко Сергій Власенко.

«Я розумію, що результат ви всі розумієте, але оскільки засідання формально відкрите, ми не можемо не вимагати присутності преси», – сказав Власенко.

У виїзному засіданні суду на вимогу захисту оголошували перерву на 30 хвилин.

Сергій Власенко розповів, що після того, як він зайшов на територію СІЗО, його позбавили можливості користуватися документами і, враховуючи це, суддя Андрій Трубніков вирішив надати можливість взяти усі необхідні для роботи документи і пронести їх на територію СІЗО.

Адвокат повідомив, що Юлія Тимошенко «почуває себе дуже погано». «У неї дуже сильно болить спина, їй зробили укол знеболювального, але на сьогоднішній день ніякої медичної допомоги зранку вона не отримувала».

Сьогодні у камері Лук’янівського СІЗО розпочалося виїзне засідання Шевченківського районного суду Києва щодо обрання Юлії Тимошенко запобіжного заходу у справі ЄЕСУ.
XS
SM
MD
LG