Доступність посилання

ТОП новини

Суд переніс слухання апеляції на вирок Тимошенко на 23 грудня


Апеляційний суд Києва переніс на 23 грудня розгляд скарги колишнього прем’єра Юлії Тимошенко на вирок у справі щодо газових контрактів 2009 року. Про це оголосила головуюча суддя Олена Сітайло.

Перенесення засідання оголосили після того, як захисник Тимошенко Сергій Власенко зачитав заяву Тимошенко про її небажання брати участь у розгляді апеляції.

Згідно з заявою, оприлюдненою Власенком, Тимошенко також відмовилася від подальшого касаційного оскарження рішення Апеляційного суду Києва. «Спостерігаючи із СІЗО за цією виставою, на яку перетворився розгляд скарги, я хочу відмовитися від участі у будь-якому апеляційному розгляді та відмовитися від касації у подальшому», – зацитував Власенко заяву колишнього прем’єра.

У своїй заяві Юлія Тимошенко також наголосила на спекуляціях, які, за її словами, відбуваються навколо теми про стан її здоров’я та можливості доставлення її до суду. «Вважаю, що поки в країні при владі перебуває Янукович, немає жодного сенсу чекати від українських суддів правосуддя», – зазначила вона у заяві.
XS
SM
MD
LG