Доступність посилання

ТОП новини

Королевська: Завдання опозиції на виборах 2012 року – набрати 300 голосів


Опозиція має докласти максимальних зусиль, щоб перестати бути «сірою» силою і заслужити на довіру людей, заявила в неділю новообрана лідер Української соціал-демократичної партії, народний депутат Наталія Королевська (фракція «БЮТ-Батьківщина»).

«Оскільки нинішня влада ставиться до людей як до ворогів або рабів, люди мають розуміти, хто в політиці для них ворог, а хто – друг», – сказала вона.

За словами Королевської, «завдання опозиції на парламентських виборах 2012 року – перемогти. І взяти не тільки 226 голосів для створення більшості, а й 300 – для того, щоб реально змінити ситуацію в країні».

Вона висловила переконання, що 2012 рік буде роком наполегливої боротьби «за свободу Юлії Тимошенко й за свободу всієї України».

Королевська додала, що в Блоці Юлії Тимошенко, до якого входять її УСДП, партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» самої Тимошенко і партія «Реформи і порядок» Сергія Соболєва, «налаштовані на діалог, на об’єднання зусиль усіх партій блоку в боротьбі за звільнення Юлії Тимошенко, в боротьбі за Україну на виборах 2012 року».

У п’ятницю Наталію Королевську, яка на той час іще була членом «Батьківщини», обрали головою УСДП на з’їзді цієї партії.
XS
SM
MD
LG