Доступність посилання

ТОП новини

Колесніков: прибутки НСК «Олімпійський» цього року перевищать 100 мільйонів гривень


Віце-прем’єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков прогнозує, що у 2012 році прибутки Національного спорткомплексу «Олімпійський» становитимуть 110 мільйонів гривень. Про це він сказав в інтерв’ю інформаційному центру «Україна-2012».

«Згідно із стратегією розвитку НСК «Олімпійський», арена має вийти на самоокупність через два роки. У 2012-му заплановані прибутки становлять 110 мільйони гривень при бюджеті стадіону у 120-125 мільйонів гривень – з різницею у 10%. Подібні завдання ставимо і перед «Ареною Львів»», – заявив Колесніков.

За його словами, усі чотири українські футбольні арени, які прийматимуть Євро-2012, «мають добрячий запас міцності», оскільки вони відповідатимуть європейським вимогам ще 30 років.

Борис Колесніков також нагадав, що після завершення Євро-2012 спортивні об’єкти передадуть у сферу управління новоствореного державного концерну «Спортивні арени України».

«Щодо використання цих арен, то на сьогодні вже підписані контракти з футбольними клубами «Карпати» і «Динамо» (Київ). Львів’яни вже провели перший матч на новому стадіоні. Кияни почнуть грати на НСК «Олімпійський» з наступної весни. Таким чином, новозбудовані арени уже починають заробляти кошти на своє утримання», – додав віце-прем’єр.

НСК «Олімпійський» цього року прийматиме фінал Євро-2012.
XS
SM
MD
LG