Доступність посилання

ТОП новини

У Ризі відкрили оновлене приміщення української школи


Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко взяв сьогодні участь у столиці Латвії в урочистій церемонії відкриття оновленого приміщення Ризької української середньої школи, повідомило МЗС України.

На урочистостях були присутні, зокрема, президент Латвії Андріс Берзиньш та мер Риги Ніл Ушаков, інші латвійські політики, представники дипкорпусу, активісти української громади, представники місцевих ЗМІ, наукових кіл і творчої інтелігенції

Грищенко висловив вдячність латвійській владі за всебічну підтримку цього освітянського осередку українства на латвійській землі, повідомляє МЗС, яке називає цю школу унікальним навчальним закладом у країнах Балтії, де навчання здійснюється українською і латиською мовами.

Костянтин Грищенко перебуває в Латвії з робочим візитом, у перебігу якого він також зустрівся з президентом, спікером парламенту Латвії й зі своїм латвійським колегою. На цих зустрічах представники латвійської сторони, серед іншого, висловлювали підтримку євроінтеграційних прагнень України.
XS
SM
MD
LG