Доступність посилання

ТОП новини

Королевська вимагає від слідчого СБУ зустрічі з Тимошенко


Лідер Української соціал-демократичної партії (УСДП), народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина») Наталія Королевська звернулася до начальника слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Харківській області з проханням дозволити зустріч з лідером української опозиції Юлією Тимошенко 3 лютого.

«Мета мого прохання полягає у тому, щоб по-людськи підтримати її, особисто з’ясувати питання щодо стану її здоров’я, самопочуття та умов утримання», – зазначила у своєму листі народний депутат, повідомили у прес-службі УСДП.

Ще однією метою зустрічі з лідером української опозиції є обговорення поточної політичної ситуації та спільний план дій демократичних сил на парламентських виборах.

Наталія Королевська 9 листопада 2011 року подала скаргу в Окружний Адміністративний суд Києва на суддю Печерського райсуду Києва Родіона Кірєєва через його відмови дозволити їй побачення з Тимошенко на території Лук`янівського СІЗО Києва. Після відмови у розгляді скарги, народний депутат подала апеляцію до Апеляційного суду Києва.

11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до семи років позбавлення волі в іншій справі, за перевищення повноважень під час підписання газових угод із Росією в 2009 році. Зараз вона знаходиться в Качанівській колонії Харкова.
XS
SM
MD
LG