Доступність посилання

ТОП новини

Ландік вважає вирок несправедливим і оскаржить його – адвокат


Депутат Луганської міської ради Роман Ландік, засуджений до умовного покарання за побиття дівчини, вважає судовий вирок несправедливим і буде його оскаржувати, повідомляє агентство УНІАН із посиланням на адвоката засудженого Юрія Березовського.

За його словами, апеляцію подадуть, коли завтра отримають вирок.

Адвокат вважає, що підстав для оскарження «більш ніж достатньо», а його підзахисний «вважає себе невинуватим».

Раніше сьогодні Ленінський районний суд Луганська засудив Романа Ландіка до трьох років позбавлення волі з відстрочкою на два роки: якщо він за ці 2 роки не скоїть нічого протизаконного, то його звільнять від відбуття покарання.

Суд зобов’язав Ландіка не виїжджати за межі місця проживання без дозволу правоохоронних органів. Також суд змінив запобіжний захід з тримання під вартою на підписку про невиїзд і звільнив Ландіка з-під варти в будинку суду.

4 липня минулого року вночі в ресторані «Баккара» у Луганську Роман Ландік побив дівчину. Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно нього за хуліганство. Пізніше повідомили, що потерпіла фотомодель Марія Коршунова, побита Романом Ландіком, претензій до нього вже не має, і сторони підписали мирову угоду, яка, однак, не звільняє від кримінальної відповідальності.

Роман Ландік, депутат Луганської міської ради, є сином народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка.
XS
SM
MD
LG