Доступність посилання

ТОП новини

Українців об’єднають модернізація та ідея розвиненої держави – Янукович


Президент Віктор Янукович не має «ніякого сумніву», що всіх громадян України об’єднає політика модернізації та ідея сучасної розвиненої держави. «Тільки так Україна зможе ствердитись як сильна та амбітна держава в сучасному глобалізованому і складному світі», – заявив він у неділю на урочистому зібранні з нагоди Дня Соборності і Свободи в Національному палаці мистецтв «Україна» в Києві.

«Я чітко усвідомлюю цю мету. Я знаю, як її досягти. Я буду діяти рішуче і послідовно. У мене достатньо політичної волі, щоб поступово втілити в життя нашу споконвічну мрію – розбудови сильної незалежної України», – заявив він.

Президент назвав завданням усієї української влади, «щоб у 2012 році кожен українець відчув ефективність та результативність» її дій.

Він додав, що вимагатиме від уряду «приділяти першочергову увагу забезпеченню соціальних і економічних прав громадян України», підвищувати виплати малозабезпеченим.

«Переконаний, що без твердих гарантій соціального захисту наших громадян жодні модернізаційні проекти не досягнуть успіху», – сказав Президент.

Янукович і його влада заявляють, що здійснюють в Україні реформи, хоча критики й опозиція стверджують, що справжніх реформ насправді немає. Зокрема, за наслідками цих реформ Україна в рейтингу рівня економічних свобод залишилася на останньому місці в Європі й на одному з найгірших у світі як країна з репресивною економікою.
XS
SM
MD
LG