Доступність посилання

ТОП новини

Путін: Росія ніколи не буде диктатурою


Володимир Путін на зустрічі з томськими студентами, 25 січня 2012 року
Володимир Путін на зустрічі з томськими студентами, 25 січня 2012 року
Володимир Путін вважає Росію «відкритою країною», в якій ніколи не буде диктатури.

Прем’єр-міністр Росії зробив цю заяву, зустрічаючись у середу зі студентами Томського політехнічного університету.

Путін, який розраховує сісти в президентське крісло втретє після виборів у березні, заявив, що він вважає молодь головною опорою для своїх реформ. Він зазначив, що саме молодь є найбільш перспективною частиною населення, яка дивиться в майбутнє.

«Розраховую на те, що наші молоді люди будуть зріло підходити до процесу виборів, не на рівні емоцій, а будуть підходити до цього осмислено. Я впевнений, що молоді люди в змозі це зробити незалежно від валу інформаційного потоку, а самі будуть думати і робити висновки. А за кого голосувати – ви самі визначитеся», – заявив він.

Путін також сказав, що задоволений бурхливою дискусією, яка виникла в інтернеті щодо наступних президентських виборів і минулих виборів до Державної думи.

«Ви чудово знаєте – самі ж сидите в інтернеті, як вашого покірного слугу там паскудять, чи що там відбувається... Це теж позитивний процес. Головне, щоб ми не порушували наш культурний код, і щоб завжди користувались лексикою нормативною. Але те, що розгортається дискусія, суспільство структурується – це дуже добре!» – сказав Путін.

Володимир Путін сам часто висловлюється, вживаючи ненормативну лексику, закликавши, зокрема, «мочити терористів у сортирі», «відкрутити їм голови», «відбуцкати за рогом міністра» тощо. Ці висловлювання часто цитуються в мережі інтернету.
XS
SM
MD
LG