Доступність посилання

ТОП новини

Російський телеканал НТВ показав фільм «Залізна Юля»


Російський телеканал НТВ в програмі «Російські сенсації» показав телевізійний фільм «Залізна Юля» про політичну кар`єру і особистість екс-прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко.

У фільмі показано її інтерв`ю різних років, а також інтерв`ю з її донькою Євгенією та чоловіком Олександром, які заявляють про плани української влади фізично усунути колишнього прем`єра.

У фільмі розповідається, що коли вірити декларації про доходи Юлії Тимошенко, то у неї дуже скромний фінансовий статок. Окремо творці фільму зупинилися на стилі Тимошенко. Наголошується, що її коса «надокучила в політиці не менше, ніж родима пляма Михайла Горбачова», однак говориться про те, що одяг екс-прем’єра виділявся «на тлі сірої маси олігархів і партійних функціонерів».

«У політику вона пішла, за її словами, рятувати країну, на думку супротивників – захищати себе і бізнес від кримінальної відповідальності», – говорять автори фільму.

Окремо розповідається про суд над Тимошенко, а також про час після перевозу в колонію. Зокрема, наводяться слова лікарів про складнощі з її здоров`ям.
У фільмі показане інтерв`ю адвоката Сергія Власенка, який заявив, що Тимошенко хотіли убити у в`язниці і зробили їй укол, від якого вона була без свідомості понад 20 хвилин.

«Інформація про застосування препарату «Гонг» (гамма оксимасляної кислоти) носить неофіційний характер, і природно нам це ніхто не підтвердив, ми одержали цю інформацію оперативним шляхом», – сказав Власенко. За словами авторів фільму, цей препарат заборонений в Європі і використовується тільки в країнах СНД. При цьому гамма оксимасляна кислота вважається набагато небезпечнішою пропафолу, від якого в червні 2010 року помер Майкл Джексон.

«Доля розкидала колись могутню сім`ю скинутої принцеси. Чоловік – у вигнанні за кордоном, донька – в партійній штаб-квартирі в Києві, глава сім`ї – в Харківській колонії. Юлія Володимирівна – страшний гравець. Вся історія її життя - це битва: з убогістю, конкурентами в бізнесі і боротьба за владу. Діставшись до вершини, вона одразу втратила все, а значить попереду нові ігри і як завжди ва-банк», – такими словами закінчується фільм.

11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення влади і службових повноважень під час укладення газових контрактів з Росією у 2009 році. 30 грудня Тимошенко було етаповано із Київського СІЗО до Качанівської жіночої колонії № 54 у Харкові.
XS
SM
MD
LG