Доступність посилання

ТОП новини

Актор Безруков відмовився зніматись у роликах на підтримку Путіна


Відомий російський актор Сергій Безруков відмовився зніматися у відеороликах на підтримку кандидата на президента Росії Володимира Путіна, пояснивши свою позицію небажанням впливати на вибір глядачів.

«Я не хочу своєю думкою впливати на вибір інших людей. Вибір президента повинен бути особистим вибором кожного. Тоді вибори будуть дійсно чесними», – мовиться на офіційному сайті актора.

Своєю заявою Безруков протиставив себе низці діячів культури, зокрема акторам і режисерам Євгену Миронову та Олегу Табакову, які вже записали відео на підтримку Володимира Путіна.

Громадянська позиція діячів культури викликала жваву дискусію в лавах угруповань творчих професій.

7 лютого 499 творчих, політичних та громадських діячів погодилися стати довіреними особами Путіна. У списку, окрім згаданих театральних діячів, є також співак Микола Расторгуєв, модельєр Валентин Юдашкін, дресирувальники брати Запашні, ректор МДУ імені Ломоносова Віктор Садовничий і керівник передвиборчого штабу Путіна кінорежисер Станіслав Говорухін.

Відповідно до російського закону про вибори, кандидат на президента може мати до 600 довірених осіб, які мають займатися агітацією за потенційного главу держави і представляти його інтереси на публічних дебатах.
XS
SM
MD
LG