Доступність посилання

ТОП новини

Євгенія Тимошенко боїться за життя матері – інтерв’ю Радіо Свобода


Дочка колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенія заявила сьогодні в інтерв’ю Радіо Свобода, що побоюється за саме життя своєї матері через умови її утримання за ґратами.

В інтерв’ю Службі новин Радіо Свобода вона заявила, що причини створення таких умов, за її словами, політичні, як політично мотивованими є й самі «репресії» проти її матері.

В іншому інтерв’ю, Російській службі Радіо Свобода, Євгенія Тимошенко заперечила інформацію про можливість своєї участі в парламентських виборах цього року як один із лідерів партії «Батьківщина», яку очолює колишній прем’єр.

Вона також виключила можливість переговорів представників її матері і Президента Віктора Януковича про те, що Юлії Тимошенко могли б дозволити виїхати за кордон в обмін на відмову від політичної діяльності.

Євгенія Тимошенко, крім того, заявила, що її матері може бути необхідне оперативне лікування, бо діагноз, який, за її словами, поставили німецькі і канадські лікарі, – міжхребцева грижа.

Вона також заявила, що Юлія Тимошенко «має усі підстави не довіряти українським лікарям», які, за її словами, «фальсифікують діагнози», щоб представити колишнього прем’єра здоровою.

Тим часом в Україні українські представники міжнародної медичної комісії, яка обстежувала Юлію Тимошенко в Качанівській колонії в Харкові раніше цього тижня, та інші урядовці, посилаючись ті самі висновки обстеження, заперечують, що колишньому прем’єрові необхідне оперативне втручання чи й навіть стаціонарне лікування і що їй діагностували міжхребцеву грижу.
XS
SM
MD
LG