Доступність посилання

ТОП новини

Лікарі з Німеччини не ставили точного діагнозу Тимошенко


Лікарі з Німеччини, які 14-15 лютого у Качанівської виправній колонії Харкова обстежували колишнього Прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко, не ставили їй точного діагнозу і не давали рекомендацій щодо лікування.

Про це в інтерв’ю ТСН повідомив німецький професор Карл Макс Айнгойпль. За його словами, остаточних висновків щодо стану здоров’я Тимошенко ще немає, а інформація, яку німецькі лікарі залишили у конверті після обстеження ув’язненої, є чернеткою.

Потрібні подальші обстеження і результати попередніх обстежень, наголосив німецький медик. «Ми їх ще отримаємо, українська сторона пообіцяла надати. І лише після цього ми зробимо остаточні висновки», – додав він. Професор пообіцяв, що німецькі лікарі з’являться для продовження роботи наступного тижня.

«Ми не можемо повністю погодитися з тим, про що я зараз дізнаюся з українських медіа. Деякі пункти цих декларацій ми будемо змушені спростовувати», – сказав Карл Макс Айнгойпль.

Минулого тижня донька екс-прем’єра Євгенія Тимошенко заявила в інтерв’ю Радіо Свобода, що її мати потребує негайної медичної допомоги у зв'язку з серйозним захворюванням хребта.
XS
SM
MD
LG