Доступність посилання

ТОП новини

Фракція «БЮТ-Батьківщина» вимагає зустрічі з Януковичем


Фракція «БЮТ-Батьківщина» вимагає зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем. Про це сьогодні перед відкриттям засідання парламенту заявив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко.

Він нагадав, що Парламентська асамблея Ради Європи у своїй резолюції звернулася до Президента України щодо необхідності виконати вимоги Ради Європи і допустити до виборів лідерів опозиції, які піддані кримінальному переслідуванню.

Крім того, за словами віце-спікера, на зустрічі з главою держави представники фракції хочуть порушити питання щодо звільнення Дмитра Табачника з посади міністра освіти і науки, молоді та спорту. Третьою вимогою, за його словами, є терміновий перегляд державного бюджету на поточний рік.

«Ми хочемо поговорити з Віктором Януковичем не як політики. Ми хочемо поговорити з ним як державні діячі, українці і чоловіки. Я переконаний, що Президент не знає реальної ситуації у країні, не знає, що робить його команда», – наголосив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко.

У Верховній Раді України у вівторок зареєстрований проект постанови з рекомендацією Президенту звільнити Дмитра Табачника – «за системну антиукраїнську діяльність». Натомість лiдер фракцiї Партiї регiонiв Олександр Єфремов розцiнює вимогу опозицiї про вiдставку Дмитра Табачника як черговий PR.
XS
SM
MD
LG