Доступність посилання

ТОП новини

Азербайджан готовий постачати газ до України – посол


Азербайджанська Республіка готова поставляти газ до України. Про це заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україну Ейнулла Ядулла оглу Мадатлі сьогодні в ході зустрічі з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним, повідомили у прес-службі ОДА.

«Україна є стратегічним партнером для Азербайджанської Республіки. Ми завжди і скрізь підтримуємо один одного. У питаннях енергетики, особливо в газі, Азербайджан повністю підтримує Україну. І поступово ця співпраця знайде конкретні шляхи здійснення. Тоді Азербайджан у будь-який час буде постачати газ в Україну», – сказав посол.

У ході зустрічі сторони обговорили перспективи двостороннього співробітництва між Харківською областю та регіонами Азербайджанської Республіки.

Як зазначив Добкін: «Є певна тривала історія дружніх відносин між нашими народами і нашими країнами. Є також низка дуже серйозних заходів, які намічені Президентами двох держав. Для того, щоб їх реалізувати, знадобиться дуже серйозна робота в кожному регіоні Україні та Азербайджану».
XS
SM
MD
LG