Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку через підвищення комунальних тарифів пікетують обласну прокуратуру


Прихильники об’єднаної опозиції у Донецьку пікетували обласне управління прокуратури. За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, представники політичних партій «Фронт змін» і «Свобода» зібрали біля прокуратури близько 100 осіб, всі вони протестували проти незаконного, на їхню думку, підвищення комунальних тарифів.

Як зазначив депутат Ленінської районної ради Донецька від «Фронту змін» Дмитро Верзілов, мітингувальники вимагають від прокуратури порушити кримінальну справу проти донецького міського голови Олександра Лук’янченка за статтями 190 (шахрайство) та 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Донецьк проти високих тарифів
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:36 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
«Ми вимагаємо порушити карну справу проти мера. За незаконне підвищення комунальних тарифів, тому що воно економічно не обґрунтоване. Немає висновків експертизи. Окрім висновку начальника управління житлово-комунального господарства, у Лук’янченка нічого немає. А начальник управління житлово-комунального господарства призначається та знаходиться в прямому підпорядкуванні у мера. Як він може об’єктивно проводити і підписувати проведені експертизи? Все це незаконно», – заявив Верзілов.
Раніше керівництво міста назвало підвищення комунальних тарифів законним і обґрунтованим.
XS
SM
MD
LG