Доступність посилання

ТОП новини

Володимир Путін повертається у президентське крісло


Путін зі сльозами на очах, під час звернення до прихильників на Манежній площі у Москві, 4 березня 2012 року
Путін зі сльозами на очах, під час звернення до прихильників на Манежній площі у Москві, 4 березня 2012 року
Москва – За даними Центрвиборчкому Росії на 10 годин ранку понеділка опрацьовано 99 відсотків виборчих бюлетенів. Голова ЦВК цієї країни Володимир Чуров уже оголосив ім’я обраного президента Росії і сказав, що другого туру виборів не буде.

Володимир Путін набирає 63,75%, Геннадій Зюганов – 17,19%. На третьому місці йде Михайло Прохоров – 7,82%. У Володимира Жириновського 6,23%, а у Сергія Миронова 3,85%. Ці дані практично збігаються із даними exit polls.

Порушень менше не стало

Спостерігачі і експерти відзначають, що порушень на президентських виборах було не менше, ніж на грудневих парламентських. Але характер порушень змінився. За їхніми словами, на зміну популярним у грудні каруселям прийшли маніпуляції з відкріпними посвідченнями. Їх не вистачало, незважаючи на те, що на цих виборах їх було надруковано більше, ніж на попередніх.

На одній із дільниць у Дагестані були скасовані результати виборів через масові вкидання, які зафіксували веб-камери.
Виступ Путіна і Медведєва
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:05:03 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Прохоров збирається на мітинг опозиції

Експерти відзначають успіх дебютанта президентських виборів Михайла Прохорова. Сам кандидат вже заявив, що не збирається обіймати ніяких державних посад, запропонованих Володимиром Путіним. Прохоров має намір зайнятися створенням нової партії.

На сьогоднішній вечір у Москві та Петербурзі запланована низка акцій, як прихильників Володимира Путіна, так і опозиції. Кілька днів тому представниками опозиції вдалося домовитися з московською владою про проведення мітингу у центрі Москви на Пушкінській площі. Як очікується, на нього прийдуть понад 10 тисяч людей. За словами організаторів, ймовірна кількість учасників становитиме близько 30 тисяч. Московська мерія готова навіть до перекриття Тверської вулиці.

Взяти участь у акції на Пушкінській площі планує один із кандидатів на посаду президента Михайло Прохоров.
Прихильники Путіна святкують перемогу
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:06:31 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG