Доступність посилання

ТОП новини

Українці одружуються з любові – опитування R&B


Більшість українців одружуються з любові, свідчать дані дослідження компанії Research&Branding Group.

Так, 79% жителів України зважилися на реєстрацію шлюбу, керуючись почуттями, 15% оформили свої стосунки, покладаючись більшою мірою на розум (із розрахунку). 6% респондентів не змогли відповісти на запитання, що спонукало їх укласти шлюб.

Згідно з результатами опитування, більшість українців або перебувають в офіційному шлюбі (68%), або перебували в офіційному шлюбі раніше, а нині розлучені (11%).

Розлучених серед жінок удвічі більше, ніж серед чоловіків (14% і 7% відповідно). Серед чоловіків майже удвічі частіше зустрічаються ті, хто ще не перебував у шлюбі (20% і 12% серед чоловіків і жінок відповідно).

Найбільша кількість українців, які сьогодні перебувають у шлюбі, у віковій групі 50-54 роки (80%), а найменше – серед молоді до 30 років (44%).

У період з 10 по 20 лютого 2012 року компанія Research&Branding Group провела дослідження громадської думки населення України щодо ставлення українців до інститутів сім'ї та шлюбу. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24 областях України та Криму. Очікувана середня похибка вибірки становить 2,2%.
XS
SM
MD
LG