Доступність посилання

ТОП новини

На 17 березня заплановано об’єднувальний з’їзд «регіонів» і кількох політсил – Бондаренко


17 березня в Києві відбудеться з’їзд Партії регіонів, на якому планується оголосити про те, що кілька політичних сил, зокрема, партія «Сильна Україна», «увіллються в Партію регіонів після свого саморозпуску», заявила сьогодні народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко агентству УНІАН.

За її словами, Партія регіонів запропонувала «Сильній Україні» під час з’їзду підписати політичну угоду, після чого «Сильна Україна» має ухвалити рішення на своєму з’їзді про саморозпуск і влитися у Партію регіонів на основі індивідуального членства.

«Це наша традиція, всі наші політичні партнери, які будь-коли до нас приєднувалися, робили це таким чином. Для нас ця процедура знайома», – сказала депутат.

Як сказала Бондаренко, з партією «Сильна Україна» переговори закінчено, і в Партії регіонів сподіваються, що ніхто не змінить своїх позицій і домовленості залишаться чинними.

За її словами, у Партії регіонів хотіли б, щоб і інші політичні партії взяли участь у процесі об’єднання. «Ми зараз ведемо переговори з ще однією політичною партією, яка достатньо відома в Україні, але поки немає її відповіді, видно, вона поки не готова… Вони ще радяться з обласними організаціями, як їм вчинити, у якій формі цей політичний союз має відбутися, тому поки немає сенсу називати цю партію», – відзначила Бондаренко.

Минулого року повідомляли про плани об’єднання з Партією регіонів, чи, радше, про приєднання до неї партії «Сильна Україна» віце-прем’єра Сергія Тігіпка, а також Народної партії спікера Володимира Литвина. Потім розмови про об’єднання з Народною партією припинилися, «Сильна Україна» продовжила внутрішні дискусії про це.
XS
SM
MD
LG