Доступність посилання

ТОП новини

Представники кандидата у мери Обухова Левченка: до штабу хотіли увірватися невідомі


Міліція отримала офіційну заяву від керівника виборчого штабу кандидата у мери Обухова Київської області Олександра Левченка (Партія Регіонів) про спробу невідомих увірватися до виборчого штабу, і для перевірки викладеної у ній інформації направила наряд до офісу кандидата.

За словами начальника виборчого штабу Левченка Юрія Молчанова, сьогодні до штабу намагалися увірватися невідомі особи.

«Сьогодні вранці до штабу нашого кандидата під’їхав мікроавтобус «Фольксваген», з якого вийшли молодики спортивної статури у кількості близько 15 осіб. Троє з них почали вимагати дати можливість увійти до штабу. На запитання, хто вони і що їм треба, вони відповіли, що представляють газету «Васильківщина», – сказав Молчанов.

За його словами, на Київщині не існує такого видання. «Також дивно, що від цього видання прибула така кількість осіб, до того ж, не схожих на журналістів, а скоріше на спортсменів із силових видів спорту. Мені також відомо, що містом їздить інший мікроавтобус із подібними хлопцями, які представляються журналістами інтернет-видання «Київщина». Вони реєструються на всіх дільницях міста».

За даними опитувань, на цих виборах лідирують троє кандидатів: Олександр Левченко (Партія регіонів), Анатолій Шафаренко (УДАР Віталія Кличка) і Ганна Старикова («Батьківщина»). Для спостереження за виборами ЦВК зареєструвала 29 міжнародних офіційних спостерігачів.

Мер Обухова Володимир Мельник загинув унаслідок ДТП 20 жовтня 2011 року.
XS
SM
MD
LG