Доступність посилання

ТОП новини

Геращенко звернулася до Генпрокуратури щодо інциденту на виборах мера Обухова


Народний депутат від фракції НУНС Ірина Геращенко подала заяву до Генеральної прокуратури України щодо застосування до неї фізичної сили з боку народного депутата від Партії регіонів Петра Мельника на виборчій дільниці під час виборів мера Обухова 18 березня. Про це Геращенко повідомила журналістам.

Вона також зазначила, що це питання має вирішуватися на рівні фракції Партії регіонів. На думку депутата, «таким людям у політиці не місце».

Сьогодні вранці на початку парламентського засідання, як повідомили агенції, Петро Мельник підійшов до Ірини Геращенко з букетом троянд і залишив їх на столі перед депутатом, однак вона букет відсунула.

Напередодні Ірина Геращенко повідомила про те, що на виборчій дільниці №13 із виборів мера Обухова народний депутат Петро Мельник фактично виштовхнув її з приміщення дільниці. Також, за словами Геращенко, регіонал у розмові з нею вживав непристойні вирази.

Відео з інциденту з’явилося у мережі.

Як повідомив сьогодні журналістам голова регламентного комітету Ради Володимир Макеєнко, інцидент між Геращенко і Мельником комітет розгляне 21 березня.
XS
SM
MD
LG