Доступність посилання

ТОП новини

Глава сейму Польщі висловила стурбованість погіршенням здоров’я Тимошенко


Глава сейму Польщі Єва Копач під час зустрічі з главою українського уряду Миколою Азаровим учора у Варшаві обговорила справу засудженої торік до семи років ув’язнення екс-прем`єра України Юлії Тимошенко. Про це повідомили у прес-службі сейму.

«Єва Копач висловила занепокоєння сигналами про колишню главу українського уряду та недостатньою медичною опікою у зв`язку із щораз гіршим її здоров`ям», – відзначили у прес-службі.

«Тісна співпраця – це також уміння порушувати складні теми. Такою темою для мене, як політика-жінки, є справа Юлії Тимошенко», – заявила глава польського сейму, слова якої наводить прес-служба.

Крім того, Копач відзначила, що розвиток відносин українців з Євросоюзом буде залежати від розвитку ситуації в Україні, в тому числі, від того, як пройдуть заплановані на осінь парламентські вибори.

Учора призначений два роки тому главою українського уряду Микола Азаров розпочав свій дводенний візит до Польщі, в ході якого вже провів зустріч із Президентом Броніславом Коморовським та Євою Копач, а сьогодні планує ще зустріч із главою уряду Дональдом Туском.
XS
SM
MD
LG