Доступність посилання

ТОП новини

Азаров: в Україні «нав’язується міф» про фальсифікацію майбутніх виборів


У суспільстві в Україні «нав’язується міф», що майбутні вибори до Верховної Ради можуть бути сфальсифіковані й нелегітимні і що Партія регіонів «нібито все зробить, щоб спотворити результати голосування», заявив у суботу Прем’єр-міністр Микола Азаров.

Виступаючи на сесії міської ради Обухова Київської області з нагоди вступу на посаду обраного на виборах минулого тижня міським головою представника Партії регіонів, Азаров, який є також головою цієї партії, наголосив: «Ми постаралися, щоб вибори пройшли чесно, прозоро, щоб ні в кого з іноземних спостерігачів і наших спостерігачів не виникло й тіні сумніву в перемозі нашого кандидата».

За його словами, на виборах до Верховної Ради влада дотримуватиметься таких самих правил, бо чи не найбільше зацікавлена у проведенні демократичного волевиявлення.

На виборах міського голови Обухова минулої неділі переміг регіонал Олександр Левченко. В опозиції стверджували про «грубі порушення», «каруселі» тощо. Водночас, за даними Комітету виборців України, суттєвих порушень не було.
XS
SM
MD
LG