Доступність посилання

ТОП новини

«Народна самооборона» приєднується до «Батьківщини»


Лідер партії «Народна самооборона» Юрія Луценко оголосив про приєднання до партії «Батьківщина». Про це йдеться у зверненні Луценка до делегатів з’їзду «Батьківщини», оприлюдненому на сайті «Народної самооборони».

«Як лідер «Народної самооборони», я тут і тепер заявляю про приєднання до партії «Батьківщина». Вірю, що шлях об’єднання – це шлях до перемоги», – йдеться у зверненні колишнього міністра, який нині утримується у СІЗО.

Юрій Луценко наголосив на необхідності висунення єдиного списку кандидатів у депутати, узгодженого не тільки з партійними штабами, але й з виборцями, а також розробки «спільної програми євроремонту України із конкретним планом реформи правосуддя, податкової системи, антимонопольної політики та прозорості використання державних ресурсів».

«Скажу відверто: недопустимо, щоб вся виборча кампанія йшла лише під знаком звільнення Тимошенко та Луценка. Вона має йти під гаслом звільнення України», – цитує звернення Луценка прес-служба його партії.

Сьогодні у Києві триває з’їзд партії «Батьківщина». Керівництво партії зокрема оприлюднило звернення до делегатів лідера цієї політсили Юлії Тимошенко, яка нині відбуває покарання у виправній колонії.

На з’їзд присутні представники низки інших партій і громадських організацій, зокрема, голова Народного руху України Борис Тарасюк, лідери партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк, голова партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко і керівник союзу «Громадянський опір» Олександра Кужель.
XS
SM
MD
LG