Доступність посилання

ТОП новини

У Празі висловили протест проти вбивств в Україні безпритульних тварин


У столиці Чехії Празі в суботу відбулася акція на підтримку захисту безпритульних тварин в Україні і на протест проти жорстоких убивств, як вони заявляють, безпритульних тварин напередодні проведення Чемпіонату Європи з футболу, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Протест у Празі проти вбивств в Україні безпритульних тварин
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:47 0:00

Учасники акції у Празі, близько 10 активістів руху «Fair Play» («Чесна гра»), підтримали вимоги до української влади видати указ про запровадження мораторію на фізичне знищення безпритульних тварин комунальними службами, а також розслідувати випадки отруєнь та відстрілів безпритульних собак та котів в Україні.


Учасники акції пропонують запровадити в Україні європейський досвід вирішення проблеми з безпритульними тваринами шляхом стерилізації та утримання їх у притулках.

Акція відбулася в рамках міжнародної кампанії, ініціатори якої закликали вийти 31 березня на протест проти знищення безпритульних тварин в Україні напередодні проведення в державі фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу. Подібні протести відбуваються цього дня і в Україні.
XS
SM
MD
LG