Доступність посилання

ТОП новини

Власенко: клініку для лікування Тимошенко мають визначати німецькі лікарі


Захисник Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко вважає, що колишній прем’єр має пройти лікування у клініці, яку визначать німецькі лікарі, що раніше її обстежили. Про це інформує агенція «Інтерфакс-Україна» з посиланням на самого Власенка.

«Ключове питання таке: оскільки рекомендації щодо лікування надавали німецькі лікарі, то німецькі лікарі й мають визначити ту клініку, яка забезпечуватиме виконання їхніх рекомендацій», – цитує його інформагенція.

За словами Власенка, «звичайно, можна призначити Тимошенко в якусь лікарню, яка просто не відповідатиме можливості її лікувати». «Це має бути стаціонар спеціалізованої медичної клініки», – наголосив захисник.

Як зазначив Власенко, захист Тимошенко не дасть згоди на те, щоб її спершу перевели з колонії до якогось із медзакладів, а вже опісля визначали спеціалізовану клініку. «Це неправильний підхід. Ми не хочемо, щоб Юлію Володимирівну перевели до якогось медичного закладу і гордо поставили галочку, що вони виконали рішення Європейського суду», – додав б’ютівець.

Сьогодні у Генпрокуратурі повідомили, що очільник відомства Віктор Пшонка дозволив лікування Юлії Тимошенко за межами Качанівської колонії, де вона нині перебуває.
XS
SM
MD
LG