Доступність посилання

ТОП новини

Моїсеєнко: німецькі лікарі не просили про огляд умов лікування Тимошенко в Харкові


Лікарі німецької клініки «Шаріте» не надсилали офіційного запиту про можливість ознайомлення з умовами можливого лікування Юлії Тимошенко в Центральній клінічній лікарні Південної залізниці у Харкові.

Про це Радіо Свобода повідомила перший заступник міністра охорони здоров’я України Раїса Моїсеєнко. Разом із тим, вона висловила готовність у терміновому порядку провести переговори з німецькими лікарями, якщо вони повідомлять про таке прохання.

Також Раїса Моїсеєнко спростувала повідомлення про підготовку ще двох місць де могло б здійснюватися лікування колишнього прем’єра. Для прийому Тимошенко готова лише одна лікарня, зауважила перший заступник міністра охорони здоров’я України.

За словами чиновниці, після ознайомлення журналістів з умовами можливого лікування Юлії Тимошенко в Харкові українські члени міжнародної медичної комісії вирушать до Качанівської колонії, щоб ще раз запропонувати колишньому прем’єру погодитися з пропозиціями про допомогу.

Дочка Юлії Тимошенко Євгенія у вівторок повідомила, що лікарі з німецької клініки «Шаріте» мають намір найближчим часом приїхати до Харкова, щоб оцінити, чи підходять умови для лікування колишнього прем’єра.
XS
SM
MD
LG