Доступність посилання

ТОП новини

До Тимошенко у колонію пустили євродепутата – пенітенціарна служба


Депутат Європарламенту Павел Коваль та його помічник Александр Громбчевський відвідали Качанівську виправну колонію, де зокрема зустрілися з колишнім прем’єром Юлією Тимошенко. Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба.

«Керівництво установи поінформувало представників Європаламенту про діяльність Качанівської виправної колонії, надало можливість ознайомитися з основними об’єктами на території виправного закладу. Візитери відвідали дільницю для тримання жінок, засуджених до довічного ув’язнення, виробничі об’єкти, спортивний комплекс, медико-санітарну частину, а також житлові й комунально-побутові приміщення», – йдеться в повідомленні відомства.

«Після ознайомлення з установою вони зустрілися з Юлією Тимошенко, з якою мали можливість особисто поспілкуватися», – наголосили у пенітенціарній службі.

Напередодні Павел Коваль зустрівся з Генпрокурором Віктором Пшонкою. Євродепутат попросив голову відомства посприяти в організації зустрічей із ув’язненими колишніми посадовцями Юлією Тимошенко і Юрієм Луценком, на що Генпрокурор відповів згодою.
XS
SM
MD
LG