Доступність посилання

ТОП новини

Сім’я Ландіка вимагає від потерпілої Коршунової повернути компенсацію


Роман Ландік під час розгляду його справи у луганському суді
Роман Ландік під час розгляду його справи у луганському суді
Сім’я депутата Луганської міської ради Романа Ландіка подала до суду цивільний позов з вимогою повернути матеріальну компенсацію, яка була надана потерпілій під час їхнього конфлікту Марії Коршунової. Про це інформує агенція «УНІАН» із посиланням на адвоката Коршунової Ігоря Зазимкіна.

Водночас він заявив, що подробиці, викладені в позові, йому невідомі. Зокрема, адвокат не уточнив, хто саме з родичів Романа Ландіка подав позов, коли відбудеться його розгляд і яка саме сума в ньому зазначена.

«Про те, що цивільний позов подано, я дізнався від Марії, вона мені говорила. Але всіх документів у цій справі я ще не одержав. Вона зараз перебуває за межами Луганська. Була домовленість, що як тільки прийдуть документи, вона мене повідомить. Поки що ніяких повідомлень не було», – сказав він.

Ігор Зазимкін також повідомив, що 24 квітня відбудеться засідання Апеляційного суду у справі Романа Ландіка, якого суд першої інстанції визнав винним у побитті 20-річної Марії Коршунової.

19 січня луганський суд визнав Романа Ландіка (сина народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка) винним у побитті Коршунової і засудив його до 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 2 роки. Романа Ландіка звільнили у залі суду.

Інцидент мав місце у липні минулого року. Після того, як проти нього порушили кримінальну справу, Роман Ландік якийсь час переховувався у Росії, однак у вересні російські правоохоронці передали його в Україну.
XS
SM
MD
LG