Доступність посилання

ТОП новини

Студії кінодубляжу «Ле Доен» повернули техніку, підтверджує власник компанії


Податкова міліція повернула студії кінодубляжу «Ле Доен» («Le Doyen Studio») усю вилучену апаратуру. Цю інформацію у коментарі Радіо Свобода підтвердив власник кінодистриб’юторської компанії «B&H» Богдан Батрух, до якої належить студія.

«Вони в п’ятницю заявляли, що нічого не вилучали, а в понеділок віддали всю техніку. Студія працює в нормальному режимі, але наразі надолужує два втрачені дні – четвер і п’ятницю. Люди працюють на чотири години довше», – зазначив кінодистрибютор.

Подібну заяву про повернення апаратури «Ле Доен» в понеділок, в ефірі одного з українських телеканалів уже робила народний депутат Олена Бондаренко.

6 квітня генеральний директор та власник B&H Богдан Батрух повідомив, що робота цієї кінопрокатної компанії і її партнерів, зокрема, студії дубляжу Le Doyen перебуває фактично на межі зриву через дії податківців, які провели серію обшуків в офісі компанії.

У прес-центрі Державної податкової служби у Києві заявили, що обшуки пов’язані з ухиленням від сплати податків в особливо великих розмірах. Однак вилучення техніки заперечили.
XS
SM
MD
LG