Доступність посилання

ТОП новини

Прокурор не виключає, що Тимошенко доставлять до суду на ношах


Представник державного обвинувачення в справі колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко і діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України» Вікторія Калита заявила сьогодні, що відповідні органи до наступної п’ятниці вирішать, яким чином наступної суботи колишнього прем’єра доставлять на розгляд справи.

Відповідаючи на запитання Радіо Свобода після закінчення попереднього слухання в справі Тимошенко і корпорації ЄЕСУ в Харкові, вона заявила: «не виключено», що колишнього прем’єра можуть доставити навіть на ношах.

На уточнювальні запитання вона лише знову повторила, що все вирішуватимуть «відповідні органи», тобто Державна пенітенціарна служба.

Ухвалене раніше сьогодні рішення Київського районного суду Харкова, що Юлія Тимошенко має з’явитися на засідання наступної суботи, 28 квітня, коли суд почне розгляд справи щодо діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України», прокурор назвала «законним» і «справедливим».

Сьогодні ж захисник колишнього прем’єра Сергій Власенко заявив, що, за офіційними результатами німецьких лікарів, Тимошенко не може за станом здоров’я брати участі в засіданнях суду.

У нинішніх попередніх слуханнях вона участі не брала, заявивши, що просить провести їх за її відсутності «у зв’язку з важким станом здоров’я».
XS
SM
MD
LG