Доступність посилання

ТОП новини

Набряк ніг Іващенка усунули – пенітенціарна служба


Колишньому тимчасовому виконувачеві обов’язків міністра оборони Валерієві Іващенку, який перебуває в Київському слідчому ізоляторі, в медсанчастині призначили додаткові препарати, які усунули виявлені набряки ніг і поліпшили його самочуття, повідомила в понеділок Державна пенітенціарна служба.

За цим повідомленням, на цей день стан здоров’я Іващенка оцінений як задовільний, і стаціонарного лікування він не потребує.

При цьому пенітенціарна служба підтвердила, що наприкінці минулого тижня в Іващенка виявили набряк ніг.

У неділю про цей набряк повідомив його адвокат Борис Нечипоренко, але, посилаючись на слова Іващенка, заявив, що проблеми в ногами в нього з’явилися ще понад тиждень тому.

У Валерія Іващенка, який в уряді Юлії Тимошенко якийсь час тимчасово виконував обов’язки міністра оборони, під час перебування у слідчому ізоляторі в нього виникли серйозні проблеми зі здоров’ям, зокрема, зі спиною і з ногами.

12 квітня Печерський районний суд Києва засудив його до 5 років позбавлення волі, а також позбавив його 2-го рангу держслужбовця і права обіймати організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські посади в установах чи підприємствах усіх форм власності протягом 3 років. Його визнали винним за статтею про зловживання владою або службовим становищем через його участь у санації Феодосійського судномеханічного заводу Міністерства оборони.
XS
SM
MD
LG