Доступність посилання

ТОП новини

СБУ не знайшла підтвердження заявам про причетність до вибухів у Дніпропетровську заступника голови ОДА Ступака


СБУ не знайшла підтвердження заявам про начебто причетність до вибухів у Дніпропетровську 27 квітня заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Івана Ступака.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, у зв’язку з поширенням у засобах масової інформації заяв народного депутата Геннадія Москаля і депутата Дніпропетровської обласної ради Вікторії Шилової про начебто наявну у них інформацію щодо причетності до здійснення вибухів Івана Ступака Службою безпеки України у рамках розслідування кримінальної справи за частиною 2 статті 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України в установленому порядку було проведено відповідну перевірку.

У ході допиту Шилова жодних фактичних даних у цій справі надати не змогла. У свою чергу, Москаль також не надав слідчим інформації, пов’язаної з вибухами у Дніпропетровську, повідомляє прес-служба СБУ.

27 квітня у Дніпропетровську пролунали чотири вибухи в центрі міста. У результаті була травмована 31 особа. Прокуратура порушила кримінальну справу за статтею «теракт».
XS
SM
MD
LG