Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко не хоче бойкоту Євро-2012 – віце-президент Європарламенту


Яцек Протасевич, архівне фото
Яцек Протасевич, архівне фото
Колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що бойкот заходів і матчів чемпіонату Європи з футболу в Україні є поганою думкою, і просить не робити цього, заявив віце-президент Європейського парламенту Яцек Протасевич після зустрічі з колишнім прем’єром у лікарні в Харкові в суботу, виступаючи на польському телеканалі TVP.INFO.

За словами Протасевича, представника Польщі, він зустрівся з Тимошенко на прохання керівника польського уряду: Дональд Туск, сказав він, так і сформулював завдання – якщо політики їдуть із офіційним візитом до України, вони повинні подбати і про зустрічі з опозицією.

Протасевич також повторив свої попередні заяви, що умови в лікарні на поверсі, де перебуває Тимошенко, «справді дуже добрі» і відповідають «високому польському стандартові».

Але він додав, що колишня прем’єр сказала йому, що присутність охорони і камер спостереження «не створює комфорту для лікування».

Раніше в суботу Яцек Протасевич зустрівся з Юлією Тимошенко, яка нині лікується в Центральній клінічній лікарні № 5 «Укрзалізниці» в Харкові.
XS
SM
MD
LG