Доступність посилання

ТОП новини

Стан Іващенка «відповідає захворюванню» – пенітенціарна служба


Державна пенітенціарна служба повідомила, що комісія фахівців, яка провела сьогодні в Київському слідчому ізоляторі медичний огляд колишнього керівника Міноборони Валерія Іващенка, констатувала, що його стан здоров’я «не погіршився, є задовільним, відповідає перебігові його захворювання».

Фахівці Міністерства охорони здоров’я і пенітенціарної служби призначили Іващенкові лікувальну фізкультуру, мовиться в повідомленні.

У Валерія Іващенка, який в уряді Юлії Тимошенко якийсь час тимчасово виконував обов’язки міністра оборони, під час перебування у слідчому ізоляторі виникли серйозні проблеми зі здоров’ям, зокрема, зі спиною і з ногами. У пенітенціарній службі вважають, що стаціонарного лікування він не потребує.

12 квітня Печерський районний суд Києва засудив Іващенка до 5 років позбавлення волі, а також позбавив його 2-го рангу держслужбовця і права обіймати організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські посади в установах чи підприємствах усіх форм власності упродовж 3 років. Його визнали винним за статтею про зловживання владою або службовим становищем через його участь у санації Феодосійського судномеханічного заводу Міністерства оборони.
XS
SM
MD
LG