Доступність посилання

ТОП новини

Один із «дніпропетровських терористів» працював на кафедрі політології – ректор


Один із підозрюваних в організації вибухів у Дніпропетровську, скоєних 27 квітня, працював на кафедрі політології Дніпропетровського національного університету, офіційно підтвердив у вівторок на прес-конференції ректор університету Микола Поляков.

За його словами, затриманий працював від листопада 2011 року на півставки старшим викладачем, вів курс «Державне управління та місцеве самоврядування».

Інші підозрювані в університеті не працювали, додав ректор.

Від також зазначив, що арешт викладача для колективу вишу став повною несподіванкою, і повідомив, що поки чоловік іще обіймає свою посаду, але незабаром буде звільнений.

Як повідомили Радіо Свобода в університеті, підозрюваний викладач закінчив цей же виш 2000 року, 2005-го – захистив дисертацію кандидата політичних наук.

Минулого тижня Генеральна прокуратура заявила про затримання чотирьох підозрюваних у скоєнні вибухів у Дніпропетровську. За офіційною версією, мотив у них був корисливий: чоловіки вимагали 4,5 мільйони доларів США.Проте у Дніпропетровську пролунали сумніви в офіційній версії.

27 квітня 2012 року в Дніпропетровську вздовж центрального проспекту сталося чотири вибухи. Потерпіла 31 особа. Прокуратура області порушила кримінальну справу за статтею «Терористичний акт».
XS
SM
MD
LG