Доступність посилання

ТОП новини

Справу про пограбування банку в Донецьку, коли загинуло 5 осіб, передали до суду


Кримінальну справу про розбійний напад на відділення Приватбанку в Донецьку, де було вбито п’ятьох людей, передано на розгляд до суду. Про це повідомляє сайт МВС.

«1 червня вказану кримінальну справу з обвинувальним висновком направлено до прокуратури Донецької області. А 8 червня, відповідно до статті 232 Кримінально-процесуального кодексу України, – до Ворошилівського районного суду Донецька для розгляду її по суті», – інформує прес-служба відомства.

У МВС нагадали, що розслідування справи перебувало у провадженні слідчого управління ГУ МВС України в Донецькій області. «З’ясувалося, що двоє осіб, за попередньою змовою між собою, під виглядом ремонтних робіт системи відеоспостереження, проникли до філії банку, щоб заволодіти грошима. Зловмисники, за допомогою двох саморобних пістолетів, вбили охоронця та чотирьох працівників зазначеного відділення. У банку спрацювала звукова сигналізація, тож нападники зникли з місця події, не заволодівши грішми», – йдеться у повідомленні.

Спроба пограбування відділення Приватбанку в центрі Донецька сталася 29 грудня 2011 року. Грабіжники вбили п’ятьох людей.

За підозрою у скоєнні злочину незабаром затримали двох мешканців Донецька. Наразі обвинувачені перебувають у донецькому СІЗО.
XS
SM
MD
LG