Доступність посилання

ТОП новини

Делегація Європарламенту зустрічається з сім’єю і захистом Тимошенко


Александр Квасневський
Александр Квасневський
Делегація спостерігачів Європейського парламенту за судовими процесами проти колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко вже прибула до Києва і зустрічається з сім’єю та представниками захисту Тимошенко.

Зустріч колишнього президента Європарламенту Пата Кокса та колишнього президента Польщі Александра Квасневського з сім’єю і прибічниками Тимошенко відбувається у представництві ЄС в Україні. На зустрічі присутні і депутати від партії «Батьківщина», яку Тимошенко очолює.

Заплановано, що Кокс і Квасневський також зустрінуться з Президентом України Віктором Януковичем і Прем’єр-міністром Миколою Азаровим.

Домовленості про відправку до України спостерігачів від Європарламенту за судовими процесами над Тимошенко досягли раніше під час візиту до Брюсселя українського прем’єра Азарова.

11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року, а нині перебуває в лікарні «Укрзалізниці» в Харкові на лікуванні.
XS
SM
MD
LG