Доступність посилання

ТОП новини

Другий день «Трипільського кола»


Київ – У місті Ржищеві на Київщині сьогодні триватиме п’ятий міжнародний еко-культурний фестиваль «Трипільське коло 2012. Парад стихій». У розпорядженні його учасників дві сцени, понад 30 творчих майданчиків на 17 гектарах фестивального простору, а також чисте повітря та енергетика Радості, Краси та Творчості, як переконують його організатори. Про те, чим цікавий фест, розповів Радіо Свобода генеральний продюсер фестивалю «Трипільське коло» Олесь Журавчак.

– Які «родзинки» саме цього дня на фестивалі «Трипільське коло 2012»?

– Буде другий день фестивалю – один із наймасштабніших днів (фест триватиме до 1 липня). Саме цього дня діятиме 35 творчих територій, працюватимуть 4 сцени, буде велике нічне шоу, що має назву «Парад стихій». Діятиме багато різноманітних цікавих майстер-класів, цікавих, видовищних дійств та розваг.

– Які виконавці візьмуть участь у фестивалі саме цього дня?

– Починаючи з шостої години вечора, на великій сцені саме сьогодні на фестивалі виступлять польський гурт «CARRANTUOHILL», потім білоруські музиканти «OSIMIRA». О восьмій годині вечора на сцену вийдуть українські виконавці з гурту «ILLARIA», потім – «AtmAsfera» та ще один гурт – «Гайдамаки». І о 23 годині буде шоу барабанів «ARS NOVA». Крім того, на фестивалі виступлять балетна група, циркові артисти, митці «вогняних» театрів, Роман Гриньків, Павло Табаков, Ніна Матвієнко. Буде велике цікаве шоу.
  • Зображення 16x9

    Олександр Лащенко

    На Радіо Свобода – з березня 2005 року. До того працював три роки на Громадському радіо. Народився 1969 року в Києві. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG