Доступність посилання

ТОП новини

МВС: у сутичці на Європейській площі постраждали 10 «беркутівців»


У столичній міліції заявляють, що під час сутички з учасниками акції на захист української мови постраждали 10 бійців спецпідрозділу «Беркут».

Відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві повідомляє, що «3 липня близько 21:30 під час охорони громадського порядку біля Українського дому між працівниками міліції та учасниками акції протесту виникла сутичка. Стосовно правоохоронців окремі учасники акції застосували фізичну силу та невстановлену хімічну речовину з аерозольного балончика».

Внаслідок цього десять працівників спецпідрозділу «Беркут» отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Потерпілих доправлено до госпіталю, інформує міліцейський відділ зв’язків з громадськістю.

За попередніми висновками лікарів, правоохоронці отримали травми різного ступеню важкості: забій м’яких тканин голови, скальпована рана третьої фаланги, струс головного мозку, інтоксикаційний синдром, забій шийного відділу хребта, хімічний опік ока. Працівники міліції перебувають на стаціонарному лікуванні.
XS
SM
MD
LG